У Козацькому чоловік тяжко поранив свого хресника

09 Червня 2023, 15:28
Ніж 353
Ніж

На Херсонщині чоловік тяжко поранив свого хресника: за клопотанням поліції зловмисник поміщений під варту.

Подія сталася днями в селищі Козацьке. Під час застілля хрещений батько спричинив ножове поранення в шию своєму хреснику. Про це інформують в пресслужбі поліції Херсонської області.

Потерпілий у тяжкому стані був госпіталізований, а зловмисник затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі повідомили йому про підозру в замаху на вбивство. На час досудового розслідування підозрюваний перебуватиме під вартою. Йому може загрожувати 15 років ув’язнення.

4 червня близько 14:00 до поліції зателефонували з Бериславської районної лікарні. Черговий лікар повідомив, що до них із смт Козацьке каретою «швидкої допомоги» був доставлений 33-річний чоловік із проникаючим пораненням у шию. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група.

Як з’ясували поліцейські, потерпілий перебував у гостях в свого 57-річного хресного батька. Чоловіки святкували День Святої Трійці. Під час застілля між ними виникла неприязна ситуація, під час якої старший чоловік схопив зі столу ніж та вдарив ним хресника в шию.

Як розповів заступник начальника Бериславського районного відділу поліції Олег Кулагін, потерпілий у тяжкому стані був переведений в лікарню в м. Миколаїв. Його хресний був затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 15 та ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України, тобто – замах на умисне вбивство.

 Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Наразі суд обрав підозрюваному запобіжний захід – тримання під вартою строком 60 днів. Досудове розслідування триває.

Нападник
Нападник

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024