Відразу декілька колишніх гравців Продексіиму зустрілися на матчі «Ураган» - «Aurora-Clust»

26 Листопада 2023, 12:00
Четверо колишніх гравців Продексіму зустрілися на  матчі  «Ураган» - «Aurora-Clust» 1192
Четверо колишніх гравців Продексіму зустрілися на матчі «Ураган» - «Aurora-Clust»

У 12-у турі Vbet Екстра-ліги «Ураган» на домашньому майданчику приймав столичну команду «Aurora-Clust».

Цікава деталь, вчора на футзальному паркеті зустрілися відразу чотири колишніх гравці херсонського Подексіму.  У складі івано- франківського «Урагану» грали Петро ШотурмаІгор Корсун, Юрій Савенко та Станіслав Моспан. У складі «Aurora-Clust» з капітанською пов’язкою грав  Максим Бессалов.

Кореспондент Район.Берислав був присутній  на цьому матчі.

Гра була доволі інтенсивною, особливо у другому таймі і завершилась рахунком 3:1 на користь господарів.

Необхідно зазначити, що матч з Ураганом був першим для «Aurora-Clust», в якому столична команда вперше в сезоні поступилась.

Склади команд:

«Ураган»: Савенко, Сіріцький, Корсун, Фаренюк, Шотурма, Швед, Грицина Микола, Грицина Михайло, Моспан, Масевич, Приходько, Британ, Ткачук, Терентьєв.

Головний тренер: Максим Павленко.

«Aurora-Clust»: Гуйван, Бутов, Бессалов, Завертаний, Сагайдачний, Семенченко, Боргун, Літвінов, Гурєєв, Кузьмак, Школьний, Чеберяк, Моспан.

Головний тренер: Євген Задорожний.

Голи: Моспан (20ʼ), Фаренюк (25ʼ), Грицина (37ʼ) - Чеберяк (30ʼ)

Попередження: Шотурма (22ʼ), Корсун (35) - Літвінов (37ʼ), Сагайдачний (39ʼ)

Вилучення: Гуйван (25ʼ)

Головний тренер  команди «Aurora-Clust» Євген Задорожний під час післяматчевого коментаря  зазначив, що саме індивідуальні помилки привели до такого результату.

«Насамперед в першому таймі не змогли грати так інтенсивно, як планували, але на нас дуже впливають кадрові втрати. Поки не можемо розраховувати на всіх гравців, які давали цю інтенсивність в першому колі, тому такий дуже поганий перший тайм вийшов».

Євген Задорожній також зазначив, що по перерві команда покращила свої дії, але не змогла звести до мінімуму помилки.

«В другому таймі трішки додали, грали дещо краще, але індивідуальні помилки привели до того результату, який ми в підсумку бачимо на табло. Загалом не вийшла гра, проти такого суперника так грати…важко розраховувати на якийсь позитивний результат», - наголосив Задорожній.

Головний тренер НФК «Ураган» Максим Павленко під час післяматчевого брифінгу зазначив, що матч можна сміливо ділити на дві частини.

«Перша частина, це перший тайм наша перевага не втілена в голи. Другий тайм абсолютно рівна гра. За рахунку 2:0 ми побачили чому «AURORA-CLUST» знаходиться у  верхній частині турнірної таблиці», наголосив Павленко.

Наразі, після зіграного 12-го туру «дракони» в турнірній таблиці посідають 1-е місце (25 очків, 10 зіграних матчів).

Наступний поєдинок франківці зіграють 1 грудня проти команди «in.IT» зі Львова.

подяка вболівалькам після матчу

Також зазначимо, що колишній воротар МФК «Продексім» і тренер воротарів цієї футзальної команди Дмитро Холоша пішов на співпрацю з окупаційною владою.

 Район.Спорт інформував, що ексголкіпер херсонського Продексіму Кирило Ципун – у топ-5 найкращих гравців 12 туру польської Екстракласи.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024