Народний депутат Сергій Козир розповів про свою поїздку на фронт

14 Лютого 2024, 09:00
Сергій Козир 346
Сергій Козир

Коли приїздиш на фронт, відчуваєш, що нібито потрапив у інший світ. Якщо міста в тилу живуть більш-менш спокійним життям, тут, на нулі, щодня віддають життя наші Герої. Саме тут будується наше майбутнє.

Про це написав у фейсбуці народний депутат України Сергій козир.

Він зазначив, що  постійно їздить сюди, щоб краще розуміти наших військових.

«Одне діло – читати новини з фронту, находячись в Києві. Зовсім інше – коли ти з захисниками проходиш десятки кілометрів по багнюці, мінних полях, переховуєшся на морозі від артилерійських обстрілів», наголосив нардеп.

В цей раз поспілкувались з воїнами з 53 ОМБр, 22 ОМБр, 3 ОШБр, 114 бригади ТрО. Всі вони боронять нашу країну в найгарячіших точках.

  • Одне з ключових питань – ротації. Їх треба проводити.
  • Також питання й до мобілізації, а саме – роботі ВЛК. Те, що відбувається зараз, на жаль, ніяк не допоможе захистити Україну. Є випадки, коли люди вмирають ще до потрапляння на фронт або до участі у бойових діях.
  • Засоби РЕБ дуже ефективні на фронті. Треба збільшувати. Ця війна — війна технологій, то ж переможе той, в кого їх буде більше. Над цим держава постійно працює.

«Передали для 53-ї бригади на Авдіївський напрямок 20 морських контейнерів для будівництва безпечних СП, КСП, ВОПів. А ще для воїнів всіх напрямків – різноманітні дрони від нашої ГО «ВПО України»», зазначив народний депутат.

Читати також: Нардеп Козир розповів про проблеми з якими стикаються переселенці з Херсонщини

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024