Мешканці Великої Олександрівки зустрілися з місцевими поетесами Наталією Качан та Галиною Ілючик

12 Березня 2024, 08:45
У Великоолександрівській бібліотеці відбувся захід − поетичне рандеву «Майстерність пера - за покликом серця». 863
У Великоолександрівській бібліотеці відбувся захід − поетичне рандеву «Майстерність пера - за покликом серця».

У Великоолександрівській бібліотеці відбувся захід поетичне рандеву «Майстерність пера - за покликом серця». Під час якого відбулася  зустріч з місцевими поетесами: Наталією Качан та Галиною Ілючик.

Про це повідомляє Великоолександрівська селищна бібліотека у фейсбуці

В повідомленні зазначено, що зустріч була присвячена літературі рідного краю.

«Поетичний потенціал пані Наталії та пані Галини  дає нам можливість бачити в кольорах, звуках, пахощах неповторну красу природи рідного краю, доторкнутися до душі письменниці, відчути силу та різноманіття кохання», йдеться в повідомленні.

Учні  ЗОШ №2 також  долучилися до творчості пані Наталії, декламували її вірші:  «Війна - ми в любові і ласкі зростали», «Я зможу! Так говорять ті, хто не ступав назад, ні кроку», «Не переможні!», «Коли настане перемога».

«Поетична зустріч торкнулася душі кожного присутнього, зі сльозами на очах слухали кожен поетичний твір. Вони спонукають до роздумів,  закликають виконати свою місію на землі», наголосили організатори заходу.

Наталія Качан подарувала книгу до фонду бібліотеки та смачний коровай, сказавши при цьому: «Коровай – це початок нового життя».

Район.Берислав інформував, що бібліотека у Великій Олександрівці отримала книжки від благодійної ініціативи «Різниця Є».

Читати також: У Бериславському районі навчання дітей у змішаній формі: виклик чи можливість?

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024