Конкурс: стань автором символіки Тягинської громади

13 Березня 2024, 09:30
Тягинка 263
Тягинка

Мешканців Тягинської громади запрошують взяти участь у конкурсі на створення офіційної символіки своєї громади.

Про це повідомляє Тягинська військова адміністрація.

В конкурсі можуть взяти як фізичні, так і юридичні особи. Участь у конкурсі безкоштовна, всі учасники можуть подати як одну, так і декілька конкурсних робіт.

До проектів зображень(макетів) обов'язково додається інформація про автора(авторів):

  • прізвище, ім'я, по-батькові;
  • адреса;
  • контактні телефони;
  • інші відомості(вік, освіта, місце роботи та інше).

Вимоги до робіт:

  • ескіз прапора має бути виконаний на аркуші паперу А-4. Робота має бути виконана в кольорі. Допускаються різні техніки виконання, в тому числі і комп'ютерна графіка.
  • на ескізі прапора має бути розміщений Герб або його елементи, інші символи. Співвідношення прапора має становити 2:3.
  • на конкурс зі створення ескізу герба та прапора територіальної громади учасник подає наступні документи: заявку на участь у конкурсі(зразок додається)
  • кольорове зображення прапора територіальної громади(на аркуші паперу формату А -4 або в електронному вигляді у формі ipj, pnj, jif з розширенням не менше 600 dpi).
  • короткий опис прапора із зазначенням значення кольорової гами та зображених на ньому елементів і символів(на аркуші паперу формату А4 або в електронному вигляді у форматі dok, docx).

З метою виготовлення ескізного проекту прапора Учасник конкурсу повинен:

1) виявити, вивчити і встановити зміст і причини виникнення всіх давніх знаків, які використовувалися територіальною громадою сіл Тягинка, Бургунка, Високе, Одрадокам’янка, Ольгівка, Вірівка, Львове, Львівські Отруби, Матросівка, Миколаївка, Таврійське.

2) для досягнення юридичної та геральдичної грамотності при створенні знаків велике значення має використання сюжетів легенд, пов’язаних із виникненням та розвитком громади, розкриття змісту назви поселення, відображення якихось специфічних місцевих особливостей.

У військовій адміністрації зазначили, що конкурсні роботи подаються або надсилаються поштою до виконавчого комітету Тягинської сільської ради на адресу: вул. Широка, буд.2, с.Високе, Бериславський район, Херсонська область, 74323.

Конкурсні роботи, що подаються в електронному вигляді, надсилаються на електронну скриньку [email protected] з поміткою у назві теми листа «Прапор територіальної громади».

Вся додаткова інформація знаходиться за посиланням

Читати також: В Бериславі почали створювати «Архів пам΄яті громади»

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024