В окупованому Криму помер тренер-колаборант Сергій Шевченко

24 Березня 2024, 13:45
Сергій Шевченко 1164
Сергій Шевченко

Сергій Шевченко майже з початку окупації пішов на співпрацю з російськими окупантами та отримав посаду директора і тренера окупаційного футбольного клубу в Херсоні.

Про смерть колаборанта та зрадника повідомили  окупаційні медіа, інформує Район.Берислав.

Шевченко разом з гауляйтером Херсона Олександром Кобцем
Шевченко разом з гауляйтером Херсона Олександром Кобцем

На тимчасово захопленій частині Херсонської області Шевченко працював з фейковою футбольною командою «Фрегат».

Колаборант відсвяткував день народження 4 березня, після чого був доставлений до лікарні, де помер від інфаркту

Нагадаємо, що після анексії Криму, де Шевченко працював тренером «Таврії», він залишився в Сімферополі і два роки керував клубом ТСК «Таврія». Після цього переїхав до Сахаліну.

У 2016-му тренер повернувся до України, де очолив «Таврію», яка була відроджена у місті Бериславі Херсонської області.

Влітку 2022 року в Херсоні Шевченко перейшов на сторону окупантів та очолив фейковий футбольний клуб під назвою «Фрегат». Після деокупації Херсона Сергій поїхав працювати з новим клубом у Крим.

З чиновниками фейкового міністерства спорту
З чиновниками фейкового міністерства спорту

Після початку співпраці з російськими окупантами Контрольно-дисциплінарний комітет УАФ заборонив Сергію Шевченку здійснювати будь-яку діяльність, пов’язану з футболом (адміністративну, спортивну та ін.) на території України. Довічно

Також, активно співпрацює з російськими окупантами і відомий в минулому футболіст, тренер ФК «Хлібороб» з Нижніх Торгаїв Нижньосірогозької громади Ігор Бездольний.

Став колаборантом і зрадником керівник футбольної асоціації «Ліга Приазов'я» Ігор Гума.

Два зрадники Шевченко і Гума
Два зрадники Шевченко і Гума

Ігор Гума як і Ігор Бездольний, за сприяння  тодішнього заступника голови Херсонської обласної ради Віталія Булюка, створили фактично сепаратистську організацію «Футбольна асоціація Ліги Приазов'я», проводили свій власний чемпіонат і всіляко демонстрували свою так звану незалежність від єдиної законної футбольної організації. Звісно, без підтримки зрадника Булюка таку діяльність вони не могли проводити без наслідків для себе.

Таку діяльність теперішній замєстітєль прєдсєдатєля правітєльства Херсонской області Віталій Булюк проводив задля ускладнення роботи законного представництва АФУ на Херсонщині, а також заради встановлення впливу на цілі райони Херсонщини та власного збагачення.

Район. Генічеськ інформував, що почав співпрацювати з окупантами відомий на Херсонщині аграрій та  футбольний функціонер, колишній власник футбольної команди «МИР» з села Горностаївка Новотроїцького району, власник однойменної агрофірми Іван Доценко.

Читати також: Колишній власник футбольної команди «МИР» з Горностаївки знімається в пропагандистських сюжетах окупантів

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024